Au pair
Home

 > Au pair worden


Au Pair in Amerika of in Australië
  

au pair amerikaAltijd al gedroomd van een tijdje naar het buitenland te gaan en daar tijdelijk te gaan wonen? Gewoon eens meedraaien in een ander land en in een andere cultuur? Via  Activity International kun je au pair worden in Amerika én Australië. Een leuke manier manier om kennis te maken met een nieuw land en andere gewoontes.

Als au pair woon je een half jaar/jaar bij een gastgezin en je verzorgt de kinderen. In ruil daarvoor krijg je kost, inwoning en zakgeld. Op de doordeweekse dagen zul je veel voor en met de kinderen van je gastgezin doen maar in de weekenden en vrije dagen heb je tijd om het land en de omgeving te gaan ontdekken! Zo krijg je niet alleen een leuke familie erbij, je kunt je rugzak ook nog eens met de meest fantastische ervaringen vullen. Super toch!


Via Activity International bieden we twee au pair bestemmingen aan:
 

 • Au Pair in Amerika
   
 • Au Pair in Australië
   
  Vraag stellen aan een (ex-) au pair
  au_pair_amerika_babyEen tijdje naar het buitenland Amerika... het is niet zo maar iets wat je 'even' doet. Hoe ziet het leven van een au pair eruit? Is het leuk? Is het zwaar? Hoe is Amerika in het echt? IS Australië echt zo 'laid back' als ze zeggen.....Als je nog vol vragen zit kun je natuurlijk altijd bellen met Activity International. Maar het is natuurlijk nog leuker om contact te hebben met meiden die zelf au pair zijn (geweest). We hebben daarom twee 'e-mail ambassadors'. (Ex) au pairs die je kunt mailen met al je brandende vragen. Neem contact op met coördinator Yvette om de e-mailadressen te ontvangen.

   
  Weblogs: betere info is er niet!
  Je kunt natuurlijk ook de weblogs lezen van au pairs die momenteel in Amerika of Australië werkzaam zijn. Betere informatie kun je niet krijgen!

 

 
Activity International 
Benieuwd naar de andere bestemmingen van Activity International? Kijk dan eens op onze site over werken en reizen in het buitenland. Daar kun je alles vinden over vrijwilligerswerk in bijvoorbeeld Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Maar je leest er ook alles over backpacken in Australië en Nieuw-Zeeland, over stages en over prachtige wildlifeprojecten wereldwijd.