Au pair
Home > Au pair worden

 > Au Pair Amerika


infodag 28 januari 2017

Au Pair in Amerika

 

au pair amerikaAls au pair bekijk je Amerika van twee kanten. Je maakt er het alledaagse familieleven mee, maar je ziet ook al die legendarische plekken waar het land zo bekend om is: New York en LA, de enorme attractieparken, de overweldigende Grand Canyon en natuurlijk de stranden van Florida. Met onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van uitstekende begeleiding. Want voor ons staat voorop dat je een onvergetelijke tijd beleeft in de States!


Werken als au pair
Als au pair woon en werk je in een gastgezin. Je helpt met de verzorging van de kids en je bent vaak de hele dag met ze in de weer. In je vrije tijd kun je afspreken met andere au pairs of een cursus volgen. Het gastgezin betaalt een bijdrage voor de cursuskosten. Ook verdien je in een jaar tijd aardig wat zakgeld. Daar kun je beslist een hoop leuke dingen mee doen. Zie ook voorwaarden/kosten.Verplichte training: thuis én in New York
training_new york-geslaagd!Voordat je naar New York afreist voor de 3-daagse training, zul je eerst thuis nog een online training moeten volgen. Dit gedeelte van de training was eerst opgenomen in het programma in New York maar gebleken is dat het veel handiger én beter is om deze informatie thuis - op je gemak, in alle rust en in jouw eigen tempo - tot je te nemen. Deze training hebben ze PreDOT genoemd: Pre-Daparture Online Training course. Tijdens deze training (in het Engels) komen veel onderwerpen aan bod zoals Travel & Visas, Community Counselor role, Social Security, Insurance, Education, Host Family Expectations, Taxes and First Aid training. Deze training is verplicht en moet je hebben afgerond voordat je naar New York gaat.

Tijdens de training in New York, leer je meer over de Amerikaanse cultuur, de verzorging van kinderen en EHBO. Natuurlijk ontmoet je ook meteen andere au pairs uit de hele wereld. Na deze training ga je naar je hostfamily en tijdens de rest van je au pair-periode word je begeleid door een Community Counsellor. Bij deze counsellor kun je altijd terecht voor vragen en problemen of voor informatie over bijvoorbeeld cursussen en activiteiten. Ook organiseert de Community Counsellor regelmatig activiteiten voor au pairs.

Lees hier de weblog over de training en de foto's van coördinator Yvette Teeselink tijdens een haar werkbezoek in Amerika. Aanrader!

 

  Periode: 12 maanden. Je kan eventueel nog een maand langer blijven om te reizen. Onder bepaalde voorwaarden kun je je verblijf zelfs met nog een jaar verlengen.
 
  Werkzaamheden:        
Als au pair help je maximaal 45 uur per week met de verzorging van de kids. Je kunt ook kiezen voor de opties Au pair ExtraOrdinaire of Educare. 
 
  Aanmelden: Minimaal 3 maanden voor vertrek (voor Educare gelden andere voorwaarden).  
  Wanneer: Het hele jaar door vertrekken er minimaal 2 (groeps)vluchten per maand.  
       

 

 

 logo_au_pair_in_amerika