Au pair
Home > Au pair worden > Au Pair Australie

 > Prijs en voorwaarden


Prijzen en voorwaarden:



€  595     

Au Pair Australia Package  + 3-daagse Arrival Pakket
   

 


  
Inbegrepen:

  • Selectie van een gastgezin
  • 3-daags Arrival Pakket na aankomst
  • Vervoer Sydney naar gastgezin (alleen heenweg)
  • Onderdak en maaltijden bij het gastgezin
  • Zakgeld
  • Informatiehandboek, hulp en advies voor vertrek
  • Hulp bij het verkrijgen van het Working Holiday visum
  • Begeleiding van een Community Counsellor bij jou in de buurt
  • Partnerorganisatie in Australië waar je terecht kunt voor vragen
  • Gratis noodnummer ter plaatse (24 uur per dag)
  • Certificaat na terugkomst

 
 
Niet inbegrepen:

  • Reserveringskosten (€ 40)
  • Retourticket + luchthavenbelasting
  • WWCC (Working with Children Check) AUS$ 80
  • Visumkosten - AUS$ 390 (februari 2017)
  • Verklaring omtrent gedrag (ca. € 30)
  • Reiskosten interview in Enschede
  • Persoonlijke kosten voor excursies e.d.
  • Reisverzekering (minimaal 7 maanden)

 

 

Voorwaarden


au pair in australie oppasjongetje.jpgLeeftijd
18 t/m 30 jaar.

Taal
Voldoende kennis van het Engels. Na boeking vindt er een interview bij ons op kantoor plaats, dat deels in het Engels zal zijn!

Ervaring
Minimaal 200 uur oppaservaring (de laatste 3 jaar opgedaan) en/of 200 uur ervaring opgedaan tijdens relevante stages (bijvoorbeeld op een kinderdagverblijf).

Plaatsingskansen zijn extra groot als je ervaring hebt met kinderen tot 2 jaar. Je moet dan wel minimaal 200 uur ervaring met deze leeftijdsgroep hebben opgedaan! Je moet tenminste 3 referenties hebben, waarvan 2 van oppaservaring/andere werkervaring met kinderen.

Periode
Minimaal 6 maanden. Families kiezen bewust voor een au pair die langer kan blijven, zodat zijzelf en de kinderen niet voortdurend hoeven te wennen aan een nieuwe au pair. Verlenging is mogelijk (onder voorwaarden) tot 9 maanden of 12 maanden.

Wanneer
Je kunt het hele jaar beginnen maar je hebt de grootste kans om geplaatst te worden in de periode januari - juni. Dit heeft te maken met de 'omgekeerde' seizoenen in Australië en de daarbij behorende schoolvakanties.

Boeken
Minimaal 2 maanden voor vertrek (bij voorkeur eerder!). De procedure is vrij uitvoerig, dus je hebt deze tijd vaak écht nodig voor het (laten) invullen van de formulieren, matchen met een gastgezin en het aanvragen van je visum!

Overig

  • Je hebt de Nederlandse of Belgische nationaliteit.
  • Je hebt een middelbare school diploma.
  • Je rookt niet.
  • Er wordt een medische verklaring en een verklaring omtrent het gedrag gevraagd.
  • Na aanmelding vindt op ons kantoor een interview plaats. Hier bespreken we je ervaring en andere belangrijke zaken, doe je een psychologische test en bereiden we je voor op je verblijf.
  • Je hebt je rijbewijs.

 

 

Au Pair in Australië | Stap voor stap | Prijzen en voorwaarden