Au pair
Home

 > Verzekeringen


Verzekeringen au pairs

Wie een au pair in huis heeft is verantwoordelijk voor zijn of haar ziektekostenverzekering. Via Activity International kunt u dit gemakkelijk regelen. U kunt twee verzekeringen afsluiten. De ISIS Au Pair Verzekering is speciaal gemaakt voor gastgezinnen en hun au pair. De Incoming Insurance kunt u niet alleen voor uw au pair, maar ook voor kennissen of familieleden uit het buitenland gebruiken.


Au pair vezekering voor gastgezinnen
Een verzekering van de Goudse speciaal voor Nederlandse gastgezinnen die een au pair uit het buitenland in huis hebben. Meer informatie over de prijzen en een dekkingsoverzicht van de au pair verzekering is te vinden op de site van Activity International.

Meer informatie au pair verzekering >>

   

ISIS Incoming Insurance
Ook in andere situaties komt het soms voor dat u iemand uit het buitenland in Nederland wilt verzekeren. Bijvoorbeeld familieleden of kennissen die hier op bezoek komen of die in Nederland gaan studeren. Hiervoor heeft de Goudse de ISIS Incoming Insurance ontwikkeld.

Meer informatie ISIS Incoming Insurance >>


 
Au pair verzekering voor au pairs (Special ISIS)
Ga je zelf als au pair naar het buitenland? Ook dan is het belangrijk om een goede verzekering af te sluiten. Meestal is het gastgezin of de au pairorganisatie verplicht om dat voor je te regelen. Maar soms zijn die verzekeringen niet voldoende en kun je een aanvullende verzekering afsluiten.

Meer informatie over de Special ISIS verzekering >>

 

Ook een brief van de Sociale Verzekerings Bank gehad?
Heeft u onlangs een brief van de SVB gekregen met de vraag of u een bewijs wilde opsturen waarmee u kon aantonen dat uw au pair in Nederland verzekerd is? U bent niet de enige. Het blijkt dat de SVB zich de laatste maanden aan het richten is op au pairs die van binnen de EU komen. Volgens de regels moeten deze au pairs een Nederlandse zorgverzekering hebben. Helaas blijkt ook de ISIS au pair verzekering geen afdoende alternatief om hier onderuit te komen. Natuurlijk bijft een extra au pair verzekering wel noodzakelijk omdat de basis zorgverzekering geen aansprakelijkheid, bagage en repatriëring dekt. Check bij uw au pair bemiddelingsbureau de exacte regels.